Vrijdag Blijdag: Portretschilderen

18 september 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Gezichten tekenen en schilderen is ontzettend moeilijk. Maar Alberte Jonkers gaat daar tijdens Vrijdag Blijdag bij helpen. Zij legt uit hoe je het best een gezicht kunt schilderen en waar je op moet letten. Hou jij van creatief bezig zijn?

Schilderen

Iedereen kan tekenen en schilderen, is de mening van Alberte. Misschien lukt het niet altijd even goed, maar zij kan je helpen om beter te worden en geeft aanwijzingen en handigheidjes. Zo word je al snel beter in schilderen! Heb jij zin om een mooi portret te schilderen? Kom dan naar de Vrijdag Blijdag Portret Schilderen.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Wegens de huidige coronamaatregelen is reserveren verplicht. Wees er dus op tijd bij, want vol = echt vol.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.