GEANNULEERD: Vrijdag Blijdag: Lampion knutselen

6 november 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Tijdens Sint Maarten wil je natuurlijk met je mooiste lampion langs de huizen om zoveel mogelijk snoep op te halen. Dus gaan we lampions knutselen bij FlevoMeer Bibliotheek. Wil jij ook een te gekke lampion?

Sint Maarten

Op 11 november is het weer zover: dan gaan de kinderen zingend langs de deuren met een mooie lampion om zoveel mogelijk snoep op te halen. Maak zelf een prachtig exemplaar tijdens Vrijdag Blijdag om extra op te vallen aan de deuren.
Vergeet niet je eigen lege fles mee te nemen!

Over Vrijdag Blijdag

Iedere eerste vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Wegens de huidige coronamaatregelen is reserveren verplicht. Wees er dus op tijd bij, want vol = echt vol.

Elke kaart is geldig voor een kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig