Vrijdag Blijdag: Lekker lezen uit het verhalenkoffertje

14 september 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Dit keer kunnen kinderen komen luisteren naar verhalen uit de verhalenkoffer!

Verhalenkoffer

De verhalenkoffer is aanwezig in de bibliotheek en hij zit vol leuke en mooie verhalen. Aan de hand van een dobbelsteen bepalen de kinderen zelf welke verhalen er voorgelezen gaan worden. En bij elk verhaal staat de luisteraars ook nog iets speciaals te wachten.

Gratis te bezoeken

De Vrijdag Blijdag begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De verhalenkoffer is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.