Vrijdag Blijdag: Theater Tim

10 juni 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar

Op de Vrijdag Blijdag van 10 juni komt Theater Tim met de voorstelling 'Dapper zijn', waarin Tim en Aagje van elkaar leren.

Tim en Aagje

Tim en Aagje beleven verschillende avonturen waarin het er om draait angst te overwinnen. Soms is Aagje heel moedig en soms Tim. Ze ontdekken dat je angst voor bijvoorbeeld een grote hond of spin, kunt veranderen in lef en plezier. Het is een spannend avontuur waarin ze een fijne tijd beleven met elfjes, een sprekende boom en nog veel meer.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.
Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere tweede vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.