Vrijdag Blijdag Mad Science

15 november 2019, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis | Geschikt voor kinderen van 6-9 jaar

Leer alles over deze prehistorische beesten tijdens Vrijdag Blijdag.

Hoe kan het dat wij weten hoe dinosaurussen eruit hebben gezien, wat ze aten en hoe ze leefden, terwijl mens en dino nooit samen hebben geleefd? Kinderen kunnen tijdens de Vrijdag Blijdag over dino’s alles te weten komen over deze reusachtige beesten, die iedereen tot de verbeelding spreken.

Mad Science

Onder begeleiding van Mad Science! leren de kinderen van alles over de dinosaurussen. Bijvoorbeeld wat het verschil is tussen ‘gestorven’ en ‘uitgestorven’, maar ook wat een fossiel is en hoe je dat kunt opgraven. Ook leren de kinderen hoe ze aan de tanden van een dino kunnen zien of het een vleeseter of een planteneter was. De kinderen gaan als echte paleontologen aan de slag tijdens deze Vrijdag Blijdag om alles te ontdekken over dinosaurussen.

Kaarten

Wil jij een plekje bij deze activiteit? Haal dan je gratis kaartje via onderstaande knop.

Vrijdag Blijdag

Eén keer in de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.