Vrijdag Blijdag: Mannetje Jas

2 november 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Dit keer kunnen kinderen genieten van de vertelvoorstelling Mannetje Jas en als echt Mannetje of Vrouwtje Jas op de foto.

Mannetje Jas

Mannetje Jas kan het maar niet warm krijgen. Hij trekt steeds meer jassen aan! Dan ontmoet hij een vrouwtje die het ook zo koud heeft. Bij aankomst in de bibliotheek mogen de kinderen eerst een mooie jas knutselen voor Mannetje Jas. Hij mag het natuurlijk niet koud krijgen in de bieb! Na het knutselen wordt het verhaal van Mannetje Jas voorgelezen en mogen de kinderen als Mannetje of Vrouwtje Jas op de foto. Ouders moeten wel zelf een telefoon met camera of fototoestel meenemen. 

Gratis te bezoeken

Vrijdag Blijdag start om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Deze voorstelling is toegankelijk voor alle kleintjes en ouders / opa's / oma's natuurlijk. 

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.