Vrijdag Blijdag: Mindtruc

23 februari 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Kijk jij ook zo graag naar de trucs van Victor Mids? En ben je verbaasd hoe hij zijn voorbijgangers om de tuin weet te leiden?

Deze Vrijdag Blijdag komt goochelaar Jan Duitman in de bibliotheek om je met zijn vliegensvlugge vingers voor de gek te houden. Jan Duitman is binnen de goochelwereld een oude bekende. Hij is een specialist op het gebied van Table Magic, een vorm van goochelen waarbij het publiek op de vingers van de goochelaar kan kijken. Hij heeft al meerdere prijzen gewonnen met zijn trucs en weet menig kind en volwassene te verbazen met zijn grapjes en acts.

Ervaren goochelaar

Jan Duitman heeft al meerdere prijzen gewonnen met zijn trucs en weet menig kind en volwassene te verbazen met zijn grapjes en acts. Ook zal hij een tipje van de sluier oplichten en een goocheltrucje toelichten zodat ook jij je vrienden en familie voor de gek kunt houden. De goochelaar treedt op om 16.00 uur en iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Elke laatste vrijdag van de maand staat tijdens Vrijdag Blijdag een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.