Vrijdag Blijdag: Ontdek de natuur met IVN

6 juli 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Deze keer brengen de vrijwilligers van IVN een bezoek aan FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.

IVN is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau bij de natuur betrekt. In je tuin, op je balkon, in de buurt en verder weg. IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is.

Geheimen van de natuur

Met verschillende(vergroenings)projecten, campagnes en natuuractiviteiten in het land is IVN actief binnen verschillende thema's. Zelf leren, beleven en doen staan altijd centraal. Tijdens de Vrijdag Blijdag komen de vrijwilligers vertellen over de natuur en haar geheimen, ook is er een leuke doe-opdracht voor de kinderen.

Gratis te bezoeken

De activiteit begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De activiteit is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Kaarten zijn gratis te verkrijgen via onderstaande knop. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.