Vrijdag Blijdag: Ontdek de natuur met Staatsbosbeheer

18 mei 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Deze keer brengen de vrijwilligers van Staatsbosbeheer een bezoek aan FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde.

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland. Dit is 265.000 ha natuur die niet alleen beschermt wordt, maar die je ook kunt beleven. En dat staat centraal tijdens deze Vrijdag Blijdag. Er komen namelijk vrijwilligers vertellen over de natuur en haar geheimen, ook is er een leuke doe opdracht.

Gratis te bezoeken

De activiteit begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De activiteit is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.