Vrijdag Blijdag: Op avontuur met boeken

1 oktober 2021, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Ga je mee ontspannen met boeken op Vrijdag Blijdag 1 oktober? Aan de hand van een boek gaan we samen een avontuur beleven

In het bos, op het strand, in de stad… Waar gaan we heen? We nemen de hoofdpersonages uit het boek mee terwijl we het verhaal uitbeelden met bewegingen en we maken samen een levensgrote tekening.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere eerste vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk.