Speurtocht met QR-codes

24 december 2018, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Op maandag 24 december tussen 14:00 en 15:00 uur kunnen kinderen gratis op jacht in de bibliotheek met een spannende QR-code speurtocht.

QR-code speurtocht

De speurtocht bestaat uit vragen die gaan over de boeken in de bieb. Om het antwoord op de vraag te ontdekken, moeten deelnemers een QR-code scannen. Op het beeldscherm van hun telefoon verschijnt dan een boek. Als ze het boek in de juiste kast weten te vinden, krijgen ze het antwoord op de vraag. Bij de antwoorden vinden ze ook letters. Alle letters samen vormen een woord. Ze moeten alleen nog wel in de juiste volgorde gezet worden. Als het juiste woord wordt ingeleverd, krijgen ze een leuke prijs.

Mee doen?

De middag begint om 14.00 uur en is gratis te bezoeken. De speurtocht is vooral bedoeld voor kinderen vanaf zes jaar, maar ouders mogen gerust meedoen! Vergeet niet om zelf een telefoon of tablet met QR-scanner mee te nemen.