Vrijdag Blijdag: Ridder Dolf

2 oktober 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

Het wordt een avontuurlijke Vrijdag Blijdag. Gekleed in een harnas, een maliënkolder en voorzien van zwaard en schild, neemt Ridder Dolf alle bezoekers van de Vrijdag Blijdag mee naar de Middeleeuwen.

Middeleeuwen

Ridder Dolf komt vertellen over het leven van een ridder, laat zijn harnas voelen en verklapt hoe zwaar het gewicht van een maliënkolder is. Ook vertelt hij over eetgewoontes en andere gebruiken in de Middeleeuwen. En na afloop is het nog nagenieten tussen de vele bibliotheekmaterialen over ridders, prinsessen en de Middeleeuwen. Er is de wereld te ontdekken in FlevoMeer Bibliotheek.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere eerste vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.