Vrijdag Blijdag: Robots besturen

24 mei 2019, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kom jij robots besturen tijdens de Vrijdag Blijdag? Alle kinderen tussen 7 - 12 jaar zijn welkom! De begeleiders van 21Toolkit helpen de kinderen stap voor stap.

Robots

Zelf robots aansturen. Robots zijn er in vele soorten en maten. Van robots in de fabriek, naar robotstofzuigers en enge robots in de film. Maar geen enkele robot is zo leuk als Dash! Dash is de leukste robot die er is. Ook heeft hij nog een blauw vriendje; Dot. Dash is te besturen en te programmeren. Dit werkt met speciale software op de tablet. Gaat het lukken om Dash te laten scoren met basketballen?

Meld je aan

Deelnemen is gratis, maar meld je wel aan via de website of in de bibliotheek want het is op=op. Haal je gratis ticket via onderstaande knop.