Vrijdag Blijdag: Spoorzoeken met Oostvaardersplassen

10 augustus 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Vrijdag Blijdag, een keer per maand feest in de bibliotheek. Elke tweede vrijdag van de maand staat gereserveerd voor een leuke jeugdactiviteit. Ook in de vakantie gaan we door met jeugdactiviteiten.

Spoorzoeken

Op vrijdag 10 augustus komen de medewerkers van de Oostvaardersplassen samen met de kinderen spoorzoeken in de bibliotheek. Zet je zintuigen op scherp, volg het spoor en los de raadsels op.

Gratis te bezoeken

Het spoorzoeken begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Deelname is gratis. De plaatsen zijn echter beperkt, dus als je wilt deelnemen schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.