Vrijdag Blijdag Theater Het @penstaartje

11 oktober 2019, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Theater Het @penstaartje heeft jarenlange ervaring op het gebied van peuter- en kleutervoorstellingen en weet met zijn creaties de kleine bezoeker te betoveren.

Muziek en Poppen uit de koffer

Wegens succes keert Theater Het @penstaartje weer terug bij FlevoMeer Bibliotheek tijdens de Vrijdag Blijdag. Na eerdere succesvolle shows als ‘De mooiste vis van de zee’ en ‘Rupsje Nooitgenoeg’ speelt theatermaker André Verhagen in het najaar van 2019 de voorstelling ‘Muziek en Poppen uit de koffer’. Deze voorstelling zit weer bomvol verrassende en herkenbare elementen voor jong en oud.

Zingen

De voorstelling ‘Muziek en Poppen uit de koffer’ begint met bekende kinderliedjes die iedereen kan en mag meezingen, begeleid door André en zijn accordeon. Maar natuurlijk neemt André ook zijn beroemde poppen mee, zoals een chimpansee die kan zingen, een stinkdier dat muziek kan maken en een egel die gaat jongleren. Kortom: dat belooft een gezellige middag te worden.

Kaarten

Wil jij een plekje bij deze activiteit? Haal dan jouw gratis kaarten via onderstaande knop.

Vrijdag Blijdag

Iedere maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.