GEANNULEERD Vrijdag Blijdag: Theater Tim

21 januari 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar

Vrijdag Blijdag 21 januari komt Theater Tim met de voorstelling 'Dapper zijn' waarin Tim en Aagje van elkaar leren.

Tim en Aagje

Tim en Aagje beleven verschillende avonturen waarin het er om draait angst te overwinnen. Soms is Aagje heel moedig en soms Tim.
Ze ontdekken dat je angst voor bijvoorbeeld een grote hond of spin, kunt veranderen in lef en plezier. Het is een spannend avontuur waarin ze een fijne tijd beleven met elfjes, een sprekende boom en nog veel meer.

Haal je gratis kaartje via de oranje knop hieronder of aan de balie in de bibliotheek.
Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.