Vrijdag Blijdag: Theater Tim op zoek naar geluk

26 april 2019, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Het is Vrijdag Blijdag en dit keer komt Theater Tim om 16.00 uur naar de bibliotheek.

Het is voor kinderen feest in de bibliotheek met de maandelijkse Vrijdag Blijdag. Deze keer is Theater Tim op bezoek met de voorstelling Tim op zoek naar geluk. Theater Tim maakt met behulp van Marionetten oogstrelend theater in klein formaat.  De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Haal je gratis kaartje hieronder en wees er snel bij, want op is op!

Tim op zoek naar geluk

Prinses is heel verdrietig. Zij is haar geluk kwijt geraakt. Omdat de prins niet weet waar hij moet zoeken, stuurt hij Tim. Tim beleeft verschillende avonturen en leert dat het geluk er voor iedereen een beetje anders uit ziet. Aan het eind komt alles weer goed.
De kinderen kunnen kennis maken met marionetten en ook marionetten leren bewegen.