Vrijdag Blijdag: Theater Tim

2 februari 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Deze keer met Theater Tim. Theater Tim maakt met behulp van Marionetten oogstrelend theater in klein formaat. Tijdens Vrijdag Blijdag spelen ze de voorstelling: Tim en afval in de woonkamer.

Tim ontmoet de ooievaar. Die is heel erg boos, omdat hij in een scherf getrapt is in zijn sloot en nu rubberlaarzen moet dragen. Hij wil naar prins Goud en hem om hulp vragen.

Afval in de piano

De flamingo gooit afval in de piano in het kasteel van prins Goud. Met deze piano wil de pianospeler een concert geven voor de prins. Eerst denken de prins en de pianospeler dat Tim het afval in het piano heeft gedaan, maar Tim helpt om de flamingo te betrappen. Hij legt uit dat hij het afval alleen maar terug brengt. De mensen brengen het afval in de woonkamer van de dieren, en de vogels brengen het nu in de woonkamer van de mensen. Er moet een oplossing gevonden worden en dat lukt hen uiteindelijk ook.

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Elke eerste vrijdag van de maand staat tijdens Vrijdag Blijdag een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.