Geannuleerd: Vrijdag Blijdag: Uilenballen pluizen

3 december 2021, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Op Vrijdag Blijdag 3 december is het tijd voor uilenballen pluizen, onder begeleiding van IVN natuurgidsen en vrijwilligers.

Uilenballen

Met het uitpluizen gaan we ontdekken wat uilen allemaal eten. Welke botjes zijn er in een braakbal te vinden en van welke dieren zijn ze? En neem eens een kijkje door de microscoop.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere eerste vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.

Kaarten voor Vrijdag Blijdag zijn te verkrijgen via de oranje knop of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.