Vrijdag Blijdag Zomereditie: Maak een trilbotje met de TechChicks

23 juli 2021, van 15:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Kom technisch knutselen met de TechChicks en maak een trilbotje. Dit botje heeft als basis een dopje. Je kunt uit meerdere formaten kiezen, zodat je lekker je eigen fantasie tot leven kunt brengen. Ook kan je zien dat je iets leuks kunt maken van afval. Knutsel je mee?

Over Vrijdag Blijdag Zomereditie

Je kent het vast wel, de Vrijdag Blijdag in FlevoMeer Bibliotheek. Normaal zijn er geen Blijdagen in de zomervakantie. Maar omdat er in het voorjaar geen Vrijdag Blijdag actviteiten waren hebben we ze doorgeschoven naar de zomer. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.