Vrijdag Blijdag: Verkleedverhaal

13 juli 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Vrijdag Blijdag, een keer per maand feest in de bibliotheek. Elke tweede vrijdag van de maand staat gereserveerd voor een leuke jeugdactiviteit. Ook in de vakantie gaan we door met jeugdactiviteiten.

Verkleedverhaal

Op vrijdag 13 juli is er een waar verkleedfeest. Bibliotheekmedewerker Trijntje en actrice Topsy lezen het verhaal van Agent en Boef voor alle kinderen. Daarna mag iedereen die van toneelspelen en een verkleedpartijtje houdt het spannende verhaal naspelen. Kom in je mooiste boevenpak of neem je politiepet mee. Heb je geen verkleedkleren? Geen nood: de bibliotheek zorgt ook voor mooie outfits.

Gratis te bezoeken

Het verkleedverhaal begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Deelname aan de workshop is gratis. De plaatsen zijn echter beperkt, dus als je wilt deelnemen schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.