Vrijdag Blijdag: vertelvoorstelling De Gruffalo

1 september 2017, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met de voorstelling De Gruffalo neemt poppenspeelster Monique Wakker kleine kijkers mee in het prachtige prentenboek dat als klassieker bestempeld kan worden.

Niets is magischer dan het moment wanneer de figuren uit een prentenboek tot leven komen.  Met de voorstelling De Gruffalo neemt poppenspeelster Monique Wakker kleine kijkers mee in het prentenboek dat als klassieker bestempeld kan worden. Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen dat had Muis toch niet verwacht.

Ervaren poppenspeelster

Monique Wakker heeft al tientallen voorstellingen op haar naam staan. Met bijzonder veel creativiteit maakt zij zelf decors en figuren voor haar voorstelling. Ze neemt de kleine kijker letterlijk mee het verhaal in. Verwondering en enthousiasme is wat zij in de kinderen losmaakt. De voorstellingen zijn zo aansprekend dat na het zien van de voorstelling menig bezoekertje vraagt: Mogen wij dat boek ook?

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Elke eerste vrijdag van de maand staat tijdens Vrijdag Blijdag een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.