Vrijdag Blijdag: Werkplaats der ideeën

2 maart 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Deze keer brengt de Werkplaats de Ideeën uit Lelystad een bezoek aan de bibliotheek; Uitvinden, creatief denken. Werk met je handen, denk vanuit een andere hoek.

Iedereen bezit creativiteit, ontdek de uitdaging om het te gebruiken en verder te ontwikkelen. Zet je denkwijze in beweging. Werk met ideeën, met klei, met fabrieksrestmateriaal, met motortjes, batterijen. Frustreren, uitvinden, opnieuw beginnen, eureka, niet bij het eerste idee stoppen maar nog veel verder denken, proberen, genieten.

Zelf aan de slag

Tijdens een creatieve workshop gaan de kinderen aan de slag met drijfmateriaal en motortjes. De kinderen zullen verrast zijn over hun eigen creativiteit en technische vaardigheid.

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.