Vrijdag Blijdag: Workshop hologramprojector maken

20 april 2018, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vrijdag Blijdag heeft altijd een leuke verrassing in petto. Deze keer is er een workshop waarbij je je eigen hologramprojector kunt maken.

Een hologram is een driedimensionale afbeelding van een object. Een voorbeeld is het hologram op de eurobiljetten, een ander groter voorbeeld is het optreden van hologram Tupac, destijds al overleden, bij het concert van Snoop Dogg en Dr. Dre. 

Levensecht

Hologrammen blijven zich sterk ontwikkelen en worden steeds levensechter. Met de hologram projector die je tijdens de workshop maakt kun je op je eigen smartphone hologrammen bekijken. De workshop duurt ongeveer veertig minuten en vergeet je eigen YouTube-app niet mee te nemen. 

Gratis te bezoeken

De voorstelling begint om 16.00 uur en is gratis te bezoeken. Reserveer wel even van te voren een kaartje. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. 

Over Vrijdag Blijdag

Op Vrijdag Blijdag staat een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.