Vrijdag Blijdag: Illustreren met Hiky Helmantel

17 juni 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Hiky gebruikt bij de illustratieworskhop op de Vrijdag Blijdag van 17 juni versjes uit haar boek ‘Rijmelsteeltje’.

Hiky Helmantel gebruikt bij deze illustratieworskhop versjes uit haar boek ‘Rijmelsteeltje’. Tijdens de workshop maken de kinderen de vertaling van tekst naar beeld, net zoals een echte illustrator dat ook doet. ‘Rijmelsteeltje’ is geïllustreerd door Hiky Helmantel en geschreven door Eva Vleeskruyer. Het is een vrolijke bundel met gedichten die je aan het denken zet.

Elke kaart is geldig voor één kind, ouder/verzorger heeft geen kaart nodig.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.