Vrijdag Blijdag Zomereditie: Stempels maken met Hiky Helmantel

23 juli 2021, van 15:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Ga aan de slag met zelfgemaakte stempels, drukkersinkt en inktrollers. Laat je fantasie de vrije loop. Doe je mee op vrijdag 23 juli van 15.00 tot 16.00 uur?

Je kunt van losse onderdelen een kat stempelen/drukken en hier van alles bij bedenken. Met letterstempeltjes kun je er dan ook nog een leuke tekst bij maken. Trek je wel kleding aan die vies mag worden? Wij zorgen ook voor bescherming. Wist je trouwens dat Hiky samen met Jozua Douglas het Willewete prentenboek ‘De Kat’ heeft gemaakt?

Over Vrijdag Blijdag Zomereditie

Je kent het vast wel, de Vrijdag Blijdag in FlevoMeer Bibliotheek. Normaal zijn er geen Blijdagen in de zomervakantie. Maar omdat er in het voorjaar geen Vrijdag Blijdag actviteiten waren hebben we ze doorgeschoven naar de zomer. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.