Vrijdag Blijdag: Mad Science Materie

18 september 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis | geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Maak kennis met de wereld van atomen en moleculen. Deze Vrijdag Blijdag over Materie staat bol van de experimenten, maar hoe kom je erachter of je te maken hebt met een chemische reactie of niet? Vergeet je veiligheidsbril niet op te zetten, want….veiligheid boven alles!

Zintuigen op scherp

Gebruik je zintuigen en kennis om te bepalen wat een chemische reactie is tijdens demonstraties van de Mad Scientist en experimenteer er op los in je eigen groepje.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere derde vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.