Werkzoekenden Café

17 mei 2018, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. Donderdag 17 mei is er van 10.00 uur – 11.30 uur een bijeenkomst met als gast: Uitzendbureau Werckpost uit Urk.

Uitzendbureau Werckpost

Uitzendbureau Werckpost is een betrouwbaar, enthousiast en innovatief familiebedrijf gevestigd op Urk. Er wordt door de medewerkers vanuit passie en ambitie gewerkt. Werckpost is geïnteresseerd in de achtergronden van de bezoekers van het WerkZoekenden Cafe en heeft mogelijk passende vacatures.

Werkzoekende Café

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker, ervaringen met anderen uit te wisselen en te netwerken.

Jong, oud, net afgestudeerd, herintredend, al langer op zoek? Iedereen is van harte welkom vanaf 9.30 uur. De bijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis, maar koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.