Werkzoekenden Café

15 februari 2018, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. Donderdag 15 februari is er van 10.00 uur – 11.30 uur een bijeenkomst met als gastspreekster: Irma Profijt-Doorlag

Loopbaancoach

Irma Profijt-Doorlag daagt als loopbaancoach haar cliënten graag uit om op zoek te gaan naar hun echte drijfveren en talenten. Zij laat haar cliënten ontdekken dat ze tot meer in staat zijn, dan ze zelf denken dat ze kunnen. Het is een ontdekkingsreis, waarin ze samen met een cliënt op zoek gaat naar waar het nu echt hapert om de baan van je dromen te vinden. In de zoektocht naar die baan die je echt wilt, speelt ook netwerken een belangrijke rol. Netwerken kan iedereen en is niet moeilijk. Het is stap voor stap te leren. In het netwerken is het belangrijk dat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Met die bagage kun je met iedereen in gesprek te gaan en durf je met iedereen te bellen.  

Werkzoekende Café

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker, ervaringen met anderen uit te wisselen en te netwerken.

Jong, oud, net afgestudeerd, herintredend, al langer op zoek? Iedereen is van harte welkom vanaf 9.30 uur. De bijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis, maar koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.