Werkzoekenden Café

21 juni 2018, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. Donderdag 21 juni is er van 10.00 uur – 11.30 uur een bijeenkomst met als gast: Wibo Roosjen, manager arbeidsmobiliteit bij de Rabobank.

Wibo Roosjen

Wibo is ruim 4 jaar werkzaam bij de Rabobank en begeleidt medewerkers naar een nieuwe baan, zowel intern als extern. Voor de Rabobank was Wibo werkzaam als HR adviseur en rekruter waardoor hij brede ervaring heeft met alles wat met solliciteren te maken heeft. Tijdens deze bijeenkomst is het onderwerp: profileer en solliciteer. Want hoe onderscheid je je ten opzichte van andere sollicitanten? Solliciteren heeft veel te maken met marketing. Hoe maak jij je sollicitatiemarketingplan?

Werkzoekende Café

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker, ervaringen met anderen uit te wisselen en te netwerken.

Jong, oud, net afgestudeerd, herintredend, al langer op zoek? Iedereen is van harte welkom vanaf 9.30 uur. De bijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis, maar koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.