Werkzoekenden Café

18 januari 2018, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. Donderdag 18 januari is er van 10.00uur – 11.30uur een bijeenkomst met als gastspreekster: Jolanda Wicherson: Voor jezelf beginnen na je 50e!

Zakenvrouw van het jaar

Zowel binnen als buiten de polder is Jolanda Wicherson een bekende naam inmiddels. Zij is een klankbord voor (startende) ondernemers. Een inspirerend voorbeeld ook. Want als zelfstandig coach, trainer en loopbaanadviseur timmert ze flink aan de weg. Jolanda Wicherson begon in 2004 voor zichzelf. In 2015 is zij uitgeroepen tot Flevolandse zakenvrouw!  

Op zoek naar je talenten

Ga op zoek naar je talenten! Als je je talenten erkent of herkent wordt het leven leuker, aldus Jolanda. Ondernemerschap heeft ook te maken met zelfvertrouwen en
geloof in wat je te bieden hebt, waar je je op focust en welke doelen je benoemt. Ondernemen is een prachtig voertuig om datgene wat jou werkelijk drijft in de wereld te zetten, om je missie vorm te geven en om te voorzien in je eigen inkomen. Hoe je dit bereikt, wil Jolanda graag met belangstellenden van het WerkZoekenden Café delen. 

Werkzoekende Café

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker, ervaringen met anderen uit te wisselen en te netwerken.

Jong, oud, net afgestudeerd, herintredend, al langer op zoek? Iedereen is van harte welkom vanaf 9.30 uur. De bijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis, maar koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.