Werkzoekendencafé

21 februari 2019, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: vrije entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekendencafé (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk.

Vrijwilligerspunt Carrefour

Dit keer heeft het Werkzoekende café gastspreker is Simone van Hees uitgenodigd. Zij is relatiebeheerder bij het Vrijwilligerspunt van Carrefour Noordoostpolder. Het Vrijwilligerspunt is het centrale steunpunt in Noordoostpolder voor alles rondom vrijwillige inzet zoals het vinden van vrijwilligerswerk dat bij jou past, het volgen van cursussen en trainingen en deelname aan activiteiten als de Beursvloer, NLdoet en de Vrijwilligersmarkt.

WerkZoekendencafé

De bijeenkomsten van het WerkZoekendencafé zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30 maar de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.