WerkZoekendenCafé

21 februari 2019, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: vrije entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekendenCafé (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk.

Randstad uitzendbureau Emmeloord

Gert-Jan Koetsier spreekt namens Lidl Nederland. Hij zal wat meer vertellen over het bedrijf Lidl en de mogelijkheden die er zijn, zowel in de winkel in Emmeloord als in het distributiecentrum in Heerenveen. Graag gaat hij in gesprek met jou! Door zijn ervaring in de winkel (ruim 4 jaar als supermarktmanager) kan hij veel uit ervaring vertellen, bijvoorbeeld hoe een dag bij Lidl eruit ziet. Daarnaast heeft hij als rekruter bij Lidl en als intercedent veel ervaring met solliciteren en de gesprekken die daar bij komen kijken en helpt graag bij de voorbereiding. Om verder nog kennis te maken met de producten van Lidl neemt hij ook een hapje en drankje mee.

WerkZoekendenCafé

De bijeenkomsten van het WerkZoekendenCafé zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30 maar de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.