Werkzoekendencafé

21 februari 2019, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: vrije entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekendencafé (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk.

DMU Medische Detachering en Medical Hunt

Margo Visscher spreekt namens Medical Hunt en Aletta Hulleman namens DMU Medische detachering BV. Beide bureaus zijn gevestigd in Emmeloord en werken nauw samen. Zij zijn gespecialiseerd in het detacheren en uitzenden van zorgpersoneel, in zowel verzorg- en verpleegtehuizen als ziekenhuizen. Deze ochtend zullen zij vertellen wat detacheren inhoudt en wat zij doen. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en mag jij je CV meenemen om wat goede tips te krijgen!

WerkZoekendencafé

De bijeenkomsten van het WerkZoekendencafé zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30 maar de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.