Werkzoekenden Café

19 juli 2018, van 09:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. Donderdag 19 juli is er van 10.00 uur – 11.30 uur een bijeenkomst met als thema: Kennismaken met de Werk Corporatie.

Werk Corporatie

Lyan van der Horst en Jenny Baltes zijn donderdag 19 juli namens de Werk Corporatie Emmeloord te gast in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en vertellen wat de Werk Corporatie kan betekenen voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Werk Corporatie bemiddelt! Kandidaten van de Werk Corporatie zijn vaak onzeker over het vinden van werk en zijn door omstandigheden afhankelijk van een uitkering van de gemeente. Zij hebben bijvoorbeeld hun opleiding niet afgemaakt, hebben geen werkervaring, maakten andere keuzes in het verleden, hebben gewoon pech gehad of hebben een arbeidsbeperking.

Samen met de accountmanagers van de Werk Corporatie ontdekken kandidaten wat nodig is om aan het werk te gaan. Soms is dat een opleiding, soms bouwen zij samen aan basisvaardigheden en weer een andere keer investeren zij eerst in herstel.

Werkzoekende Café

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk. De bijeenkomsten zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen aan de spreker, ervaringen met anderen uit te wisselen en te netwerken.

Jong, oud, net afgestudeerd, herintredend, al langer op zoek? Iedereen is van harte welkom vanaf 9.30 uur. De bijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis, maar koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.