WerkZoekendenCafé

17 september 2020, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: vrije entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het WerkZoekendenCafé (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk.

WerkZoekendenCafé

De bijeenkomsten van het WerkZoekendenCafé zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Hilde Dragt

Hilde Dragt is al 20 jaar ondernemer, vooral in de Noordoostpolder. Voor velen is zij bekend van Style Color. Sinds 2019 is zij werknemer in de front office en coördinator bij stichting Present. Daarnaast is zij als zelfstandige aan het werk in de uiterlijke verzorging bij mensen op locatie.

Als gastspreekster gaat zij 17 september in op kwaliteiten en kernmerken die ieder persoon van nature al heeft en op de vraag hoe kun je deze kunt inzetten en versterken in het zoeken naar werkzaamheden die bij jou passen. In de workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag met ieders eigen kenmerken.

Anders dan anders

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30 maar de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.
Vanwege de huidige maatregelen gelden er aanpassingen. Vooraf dient een gratis ticket “gekocht” te worden via de oranje knop hieronder of bij de informatiebalie van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Let op: er is plek voor maximaal 13 personen. U bent van harte welkom.