Workshop geldzaken

2 november 2018, van 09:30 tot 11:15 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) en FlevoMeer Bibliotheek organiseren dit najaar in de Meerpaal in Dronten twee gratis workshops geldzaken: ‘Uitkomen met je inkomen’ en ‘Recht op geld’.

Workshop ‘Uitkomen met je inkomen’

Heeft u moeite met het ordenen van uw administratie, weet u niet (of niet precies) hoe u inzicht kunt krijgen in uw uitgaven en inkomsten of wilt u leren hoe u een maandbegroting moet maken? Dan is deze workshop iets voor u. De workshop geeft antwoord op vragen als: “geef ik teveel uit?”, “kan ik geld overhouden?”, “kan ik minder werken?”, ‘kan ik mijn schulden aflossen?”
U leert in deze workshop niet alleen op korte termijn maar ook op de lange termijn grip en overzicht te houden op uw geld en geldzaken.

Aanmelden

De workshops worden verzorgd door budgetcoaches of sociaal raadslieden van MDF. In de workshop kunt u volop vragen stellen. Zo nodig hoort u waar u terecht kunt voor meer informatie, advies en hulp.

De workshops worden gegeven in FlevoMeer Bibliotheek, De Rede 80, 8251 EX Dronten.
‘Recht op geld’ is op vrijdag 19 oktober van 9.30 uur tot 11.15 uur ‘Uitkomen met je inkomen’ vindt plaats op vrijdag 2 november van 9.30 uur tot 11.15 uur.
Op de website van MDF www.mdflevoland.nl/recht-op-geld en www.mdflevoland.nl/uitkomen-met-je-inkomen leest u meer over deze workshops en kunt u zich ook aanmelden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de preventiemedewerker van MDF Wendy Rademakers, telefoonnummer 0321-319522 of via de mail w.rademakers@mdflevoland.nl