Workshop gezond gewicht

24 juni 2017, van 11:00 tot 13:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

In FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder komt Cornelleke Huisman vertellen over de mogelijkheden om een gezond gewicht te bereiken.

Er is veel te vinden over voeding en wat gezond eten zou zijn. Vaak is door de bomen het bos niet meer te zien: denk aan Rens Kroes, Dr. Frank, Cambridge, Montignac enzovoort. Iedereen lijkt er een mening over te hebben en claimt de beste methode toe te passen, waarbij je in korte tijd veel kilo’s kan afvallen. Maar is dat het beoogde doel: in korte tijd veel kilo’s afvallen en vervolgens weer in de oude eetgewoontes vervallen?

In de workshop “Een puur gezond gewicht” gaat het juist om een blijvende verandering met voeding die goed voor de mens is. Hierbij is het voornaamste doel dat ieder de eigen dieetgoeroe wordt.
De workshop wordt gegeven door Cornelleke Huisman van Evenwichtig Creil. Sinds twee jaar heeft zij een praktijk als gewichtsconsulente. Als zodanig begeleidt zij gezonde mensen met overgewicht die willen werken aan een gezonde leefstijl. Dit gebeurt doormiddel van de methode “Puur Gezond”.

Tijdens de workshop legt Cornelleke uit wat gezonde voeding is. Omdat het een interactieve workshop betreft, gaan de deelnemers ook zelf aan de slag.