Workshop interieurstyling

23 januari 2020, van 19:30 tot 21:30 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: € 12,50 niet-leden, € 10,- leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedereen die het leuk vindt om met interieur bezig te zijn, is op donderdag 23 januari bij FlevoMeer Bibliotheek Urk aan het juiste adres. In samenwerking met Anna Marie Oost van Ooststyling organiseert de bibliotheek namelijk een workshop interieurstyling.

Anna Marie Oost is gediplomeerd stylist en lichtadviseur. Enkele jaren geleden heeft zij haar eigen bedrijf Ooststyling opgericht en sindsdien heeft ze al vele klanten mogen voorzien van passend interieuradvies, heeft ze een maandelijks woonitem op Omroep Flevoland en verleent ze haar medewerking aan diverse woonbeurzen, waaronder de VTwonen & Design beurs.

Aan de slag met een moodboard

De workshop zal bestaan uit verschillende onderdelen. Zo zal Anna Marie uitleg geven over inrichting en geeft ze tips over waar je op moet letten wanneer je een ruimte inricht, bijvoorbeeld op kleurgebruik en lichtinval. Daarnaast krijgen de deelnemers uitleg over het maken van een digitale inrichting met 3D-effect in PowerPoint. Tenslotte wordt er uitleg gegeven over het maken van een moodboard en gaan we zelf aan de slag met het samenstellen van een moodboard. Dit moodboard krijgt iedereen mee naar huis, net als een leuke goodiebag.

Al met al belooft het een leuke en leerzame workshop te worden die de deelnemers genoeg handvaten geeft om vol inspiratie aan de slag te gaan met hun eigen interieur. Het aantal plaatsen is beperkt, geef je daarom snel op.

Inloop vanaf 19.00 uur.