Workshop LEGO We Do

27 februari 2019, van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: €5,-

Bouw je eigen LEGO verhaal tijdens de workshop: LEGO We Do. Deze workshop is speciaal voor kinderen van 7-12 jaar.

LEGO StoryStarter

Met LEGO StoryStarter bouw je je eigen stripverhaal met LEGO. Je werkt samen aan een eigen verhaal. Dit verhaal bouw je vervolgens met de speciale LEGO elementen. Je bouwt verschillende scènes op de LEGO bouwplaten. Van deze scènes maak je met de tablet een foto die je gaat bewerken in de speciale  StoryVisualizer software. Zo komt jouw verhaal tot leven.

Begeleiders van 21Toolkit helpen de kinderen stap voor stap.

21- eeuwse vaardigheden

De maatschappij verandert door technologie en digitalisering van een industriële naar een kennis- en netwerksamenleving. Een gevolg is bijvoorbeeld dat meer mensenwerk wordt gedaan door machinen en bij steeds meer werk worden computers en ICT gebruikt. Werk verandert, functies veranderen. Kinderen hebben 21-eeuwse vaardigheden nodig om hierop voorbereid te zijn. FlevoMeer Bibliotheek stimuleert en ondersteunt deze nieuwe basisvaardigheden.