Workshop Programmeren kun je leren

17 oktober 2018, van 14:30 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Kosten: €5,-

Speelt uw zoon of dochter graag computergames en wil uw kind niets liever dan leren om zelf games te maken? Geef uw zoon of dochter dan op voor de workshop 'Programmeren kun je leren' voor kinderen van 9 - 12 jaar.

21e eeuwse vaardigheden

De technologie en digitalisering hebben invloed op onze samenleving. Steeds meer werk wordt door machines en computers gedaan. Nieuwe 21e eeuwse vaardigheden zijn dan goed om te hebben.

Workshop

FlevoMeer Bibliotheek stimuleert en ondersteunt deze nieuwe basisvaardigheden. In de bibliotheek kunnen jongeren van 9-12 jaar meedoen aan de workshop 'Programmeren kun je leren'. Kinderen kunnen kennismaken met de programmeertaal Scratch.

Scratch

Scratch is een programmeertaal waarmee je je eigen interactieve animaties, spelletjes, muziek en kunstwerken kunt maken. Die kun je ook online delen als een Scratch-project.

Tickets

Tickets zijn €5,- en te koop bij de balie of via onderstaande knop. Let op: er is beperkt plek.