Mijn dag plannen in Google Agenda, hoe doe ik dat?

6 april 2020, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Je afspraken bijhouden in een papierenagenda? Voor veel mensen is dit al lang verleden tijd. De mobiele telefoon heeft namelijk ook deze functie overgenomen. Een van de agendaopties is Google Agenda. Dit is een gratis online agenda die op aantrekkelijke wijze al je afspraken weergeeft. Benieuwd hoe dit werkt?

Op maandag 6 april van 14.00 tot 15.00 uur leggen de vrijwilligers van SeniorWeb uit hoe deze app precies werkt. Denk aan een takenlijstje, persoonlijke doelen en natuurlijk je afspraken. Na de uitleg ga je zelf aan de slag, vergeet dus niet je eigen smartphone of tablet mee te nemen.

Leer nieuwe digitale vaardigheden

Vandaag de dag gebeurt er steeds meer digitaal. E-mails vervangen geschreven brieven, we lopen allemaal met een telefoon of tablet en zelfs de papieren agenda is voor velen al geschiedenis. Om met deze ontwikkelingen mee te gaan, of om de nieuwsgierigheid te stillen, organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met SeniorWeb verschillende workshops waarin je oefent met deze nieuwe digitale vaardigheden.