Back-ups maken van foto's en video's, hoe doe ik dat?

3 december 2021, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: Gratis

Je telefoon gaat niet meer aan of reageert niet meer. Of hij is net iets te vaak gevallen en houdt er mee op. Alle telefoonnummers sla je al op op je simkaart, maar hoe zit het met de foto’s en filmpjes van familie, vrienden en (klein)kinderen? De vrijwilligers van SeniorWeb leggen op vrijdag 3 december uit hoe je hiervan een back-up maakt.

Raak nooit meer een foto of video kwijt

Het kan zomaar gebeuren dat het geheugen van je telefoon of tablet plotseling vol staat met audio- en videobestanden. Deze heb je zelf gemaakt of gedownload via WhatsApp. Er is geen ruimte meer over voor die leuke vakantiefoto’s van je kleinkinderen. Of je telefoon raakt beschadigd of kwijt. Weg dierbare foto’s en video’s. SeniorWeb zorgt er met deze workshop voor dat dit bij jou niet gebeurt. Leer hoe je een back-up maakt om zo je foto’s en video’s veilig te stellen.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via onderstaande oranje knop.

Leer nieuwe digitale vaardigheden

Vandaag de dag zijn we steeds vaker online. We bestellen onze boodschappen via een app, we videobellen met familie en onze foto's staan in de cloud. Om met deze ontwikkelingen mee te gaan, of om de nieuwsgierigheid te stillen, organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met SeniorWeb verschillende workshops waarin je oefent met nieuwe digitale vaardigheden.