Online boodschappen bestellen, hoe doe ik dat?

17 september 2021, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: Gratis

Boodschappen doen. De één draait er z'n hand niet voor om terwijl de ander er het liefst zo min mogelijk tijd aan verspilt. En wil je in deze tijd nog wel naar de supermarkt als je je boodschappen ook vanuit huis kunt bestellen? Seniorweb legt op 17 september uit hoe dit werkt.

Online boodschappen bestellen

Bij verschillende supermarkten kun je vanuit huis je boodschappen doen via een speciale app. Voeg je boodschappen toe aan het digitale winkelmandje en kies het moment van levering. De boodschappen worden dan netjes aan huis bezorgd en betaald. De medewerkers houden 1,5 meter afstand bij het bezorgen van de boodschappen. Maak ook naar wens gebruik van (persoonlijke) aanbiedingen, het sparen van zegels en overige acties. Neem je eigen smartphone of tablet mee.

Leer nieuwe digitale vaardigheden

Vandaag de dag zijn we steeds vaker online. We bestellen onze boodschappen via een app, we videobellen met familie en onze foto's staan in de cloud. Om met deze ontwikkelingen mee te gaan, of om de nieuwsgierigheid te stillen, organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met SeniorWeb verschillende workshops waarin je oefent met nieuwe digitale vaardigheden.