Workshop voor vrijwilligers

18 november 2019, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: € 10,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor alle vrijwilligers organiseren Carrefour en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder een workshop Laposta. Laposta is een programma waarmee je nieuwsbrieven kunt versturen.

Laposta is een nieuwsbriefprogramma waarmee je eenvoudig en snel professionele nieuwsbrieven in jouw eigen huisstijl kunt opmaken en in groten getale versturen. Jouw nieuwsbrief kun je personaliseren en voorzien van uw logo en huisstijl, afbeeldingen, links en sociale media.

In Laposta kun je relaties - klanten, leveranciers en/of medewerkers - eenvoudig beheren. De resultaten van uw campagnes zijn vervat in fraaie statistieken. Sommige zijn zelfs uniek: met Laposta kun je niet alleen zien of uw nieuwsbrieven zijn geopend, maar ook of ze zijn gelezen. Alle bezoeken van uw nieuwsbriefrelaties aan uw website kun je tot in detail bekijken. Direct na verzending van een campagne zie je jouw resultaten LIVE 'binnen druppelen'. Tot 2000 relaties kun je Laposta gratis gebruiken. Een ander groot voordeel van Laposta is dat het een Nederlandse interface heeft en alle gegevens worden opgeslagen in Nederland (van belang in het kader van de AVG).  

Workshop

De workshop bestaat uit twee avonden, de tweede avond is op maandag 2 december.
De kosten bedragen € 10,00 voor beide avonden. Neem je eigen laptop mee. Heb je er geen mail dan naar simone.van.hees@carrefour.nu