Zomeractiviteiten voor kids

21 augustus 2019, van 14:00 tot 15:00 | FlevoMeer Zeewolde

Tijdens de zomervakantie worden er in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde zes weken lang op de woensdagmiddag leuke, gezellige en spannende jeugdactiviteiten georganiseerd. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Spelen, knutselen, ontwerpen en bouwen

Op het programma staan:

• 24-07 Mozaïeken
  • 31-07 Kaarten en enveloppen maken
  • 07-08 Ontwerp een nieuw kledingstuk (neemdaarvoor een oud kledingstuk mee)
  • 14-08 Spelletjesmiddag
  • 21-08 Bouw je eigen constructie met rietjes en cup cakes versieren
  • 28-08 Knutselen met restafval

Alle kinderen van zes tot twaalf jaar zijn van harte welkom om mee te komen doen. Ouders, opa’s, oma’s of andere begeleiders mogen natuurlijk ook meekomen. Zij kunnen gezellig meehelpen of een boek, tijdschrift, en krant lezen aan de leestafels of in de andere comfortabele leeshoekjes die de bibliotheek rijk is.

Gratis meedoen

Spel-o-theek Ketelbinkie stelt de spellen tijdens deze zomeractiviteiten beschikbaar. Meedoen is gratis maar bestel wel kaartjes hieronder, want vol=vol.