Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • De wereld van ijs & vuur

  Linda Antonsson, Elio M. Garcia, George R.R. Martin

  De geschiedenis van Westeros in verhalen, met onder andere aandacht voor de prehistorie, de Targaryen koningen en de zeven koninkrijken. Met veel kleurenillustraties.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De wereld van ijs & vuur

 • De kroon van de Tearling

  Erika Johansen

  Als de dochter van de vorige koningin van de Tearling 19 jaar is, komen mannen van de Koninklijke Garde haar halen om haar in de Veste tot koningin te kronen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De kroon van de Tearling

 • De scherpschutter

  Stephen King

  Een mysterieuze, eenzame strijder maakt jacht op de 'zwarte man' in verzengend hete woestijnen, waar hij een aardse jongen ontmoet.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De scherpschutter

 • De drakentroon

  Tad Williams

  Het verhaal van een tovenaarsleerling, wiens dromen over grote daden en heroïsche oorlogen maar al te waar worden wanneer zijn wereld wordt verscheurd door een burgeroorlog.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De drakentroon

 • Macht van de koning

  Catherine Banner

  De 17-jarige Anselm (ik-figuur) heeft zijn thuisland Malonia verlaten. Tijdens zijn reis vertelt hij aan een medereiziger wat hem de afgelopen maanden is overkomen. Vervolg op 'Ogen van de koning'. Vanaf ca. 14 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Macht van de koning


Boek van de maand

De verminkte koning

Bardugo, Leigh

Nikolai, de jonge koning van Ravka, vecht samen met generaal Zoya tegen de Duisterling. Maar hij vecht soms ook tegen het monster in zichzelf. Intussen strijdt Nina, terwijl ze tegelijkertijd rouwt om haar geliefde Matthias, tegen de onderdrukking van...

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken