Digitaal & apps

Apps

 • Bibliotheek Wise app Meer informatie

  Regel met de Bibliotheek Wise app (gratis) al je bibliotheekzaken wanneer je maar wilt! Met de app kun je overal verlengen en reserveren. .

  Bekijk details van Bibliotheek Wise app

 • E-books Naar de e-books

  Via de online Bibliotheek heb je toegang tot ruim 25.000 e-books. De e-books zijn te lezen op je smartphone, tablet, computer of e-reader.

  Bekijk details van E-books

Voorlezen

 • Bereslim prentenboek Naar Bereslim

  60 geanimeerde prentenboeken voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. In de bibliotheek te bekijken en voor bibliotheekleden ook vanuit huis.

  Bekijk details van Bereslim prentenboek

 • Voorleeshoek Naar de Voorleeshoek

  In de filmpjes van De Voorleeshoek worden actuele prentenboeken voorgelezen ondersteund voor kinderen van 0 tot 10 jaar. In de bibliotheek te bekijken en voor bibliotheekleden ook vanuit huis.

  Bekijk details van Voorleeshoek

Scholieren

Lezen & leren

Kranten & tijdschriften

 • Pressreader Lees meer

  PressReader is een databank met duizenden dagbladen en tijdschriften in zo'n 60 talen. Elke dag kun je via de PressReader-app de nieuwste kranten of tijdschriften downloaden en later thuis of onderweg...

  Bekijk details van Pressreader

 • Financieel Dagblad Naar het Financieel Dagblad

  Lees artikelen uit Het Financieele Dagblad online van drie dagen geleden of daarvoor, in de Bibliotheek of voor bibliotheekleden vanuit huis.

  Bekijk details van Financieel Dagblad

Zoeken

Naar het Digi café

 • Digi café

  Wilt u handiger worden met de computer, smartphone of tablet? Whatsappen, sms-en of mailen, hoe werkt dat nou? Wat zijn praktische apps en hoe kan ik een e-book van de bibliotheek downloaden op mijn tablet?...

  dinsdag 16 juli 2019, van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

  Bekijk details van Digi café

 • E-book café

  Steeds meer mensen lezen vandaag de dag via smartphone, tablet of e-reader. Niet alleen omdat een stapel boeken veel ruimte inneemt, maar ook omdat het lettertype makkelijk aangepast kan worden, het minder...

  dinsdag 16 juli 2019, van 14:00 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

  Bekijk details van E-book café

Meer data