Bibliotheek Wise App

Met de app 'de Bibliotheek Wise' heb je altijd en overal toegang tot je bibliotheek.

De Wise app is verhuisd

Ons bibliotheeksysteem is verhuisd en onze diensten zijn weer beschikbaar. Om opnieuw gebruik te kunnen maken van de Bibliotheek App zijn echter wat extra stappen nodig. 

Bibliotheek Wise app

Zelf je boeken verlengen en reserveren met smartphone of tablet? Regel met de gratis Bibliotheek Wise app jouw bibliotheekzaken wanneer je maar wilt! Met de app kun je overal verlengen, ook voor je gezin.  

Inbox en push-berichten houden je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Reserveringen ophalen? Materialen inleveren? De Bibliotheek Wise app laat het je weten.

Op zoek naar leestips? Neem een kijkje bij de aanwinstenoverzichten en de persoonlijke lees- en luisteradviezen.
 

Verlengen en reserveren

Hoe werkt het?

  1. Kies je bibliotheek

    Nadat de app gedownload is en wordt geopend kan je je locatie handmatig invoeren (plaatsnaam, postcode) of kiezen uit de lijst met bibliotheken.

  2. Log in

    Met je gebruikersnaam en je wachtwoord.  

  3. Mijn Bibliotheek

    Daarna kun je zoeken in de catalogus, reserveringen plaatsen en materialen verlengen.

Voor IOS-apparaten

iPhone of iPad

Download

Voor Android-apparaten

Samsung, Motorola, Huawei etc.

Download


Veelgestelde vragen over de Bibliotheek Wise app

Hoe log ik in op de Bibliotheek Wise App?

Voor het inloggen heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Het pasnummer kan je vinden op je lenerspas.

Het wachtwoord is je eenmalig verstrekt bij het inschrijven. Mocht je dit kwijt zijn dan kan je je wachtwoord laten resetten en een nieuwe aanmaken. Klik hiervoor op 'Wachtwoord kwijt?' in het aanmeld venster. Je krijgt dan een mail met daarin een link. Via deze link kan je een nieuw wachtwoord instellen.

Kan ik ook voor iemand anders reserveren of verlengen, bijvoorbeeld mijn zoon of dochter?

Ja dit kan, je kunt een zogenoemde machtiging voor een ander account aanvragen via 'Relaties'. Zo kan je meerdere accounts in de Wise App beheren. Dit kan door onder 'Relaties' het pasnummer van deze persoon in te voeren. 

Degene wiens gegevens je wilt ontvangen krijgt een mail om de machtiging te accepteren. De mail wordt gestuurd naar het adres dat is gekoppeld aan zijn/haar bibliotheek account.

Na acceptatie kan je diverse handelingen namens deze persoon (zoon/dochter/etc.), zoals boeken reserveren of verlengen, betalingen verrichten en/of de gegevens beheren.

Lees hier de uitgebreide uitleg over het instellen van machtigingen.