Flexibele werkplekken in FlevoMeer Bibliotheek

Met ruim een miljoen bezoekers per jaar wordt er goed gebruik gemaakt van de ruime faciliteiten en eigentijdse vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek. In de grote steden is er een tendens dat steeds meer studenten en zzp’ers kiezen voor een werkplek in de bibliotheek.

Ongestoord flexwerken

De vestigingen van FlevoMeer Bibliotheek zijn centraal gelegen, goed bereikbaar en hebben parkeermogelijkheden in de buurt. De toegang is vrij, er is volop ruimte en inspiratie, actuele en betrouwbare informatie bij de hand, gratis wifi, maar ook koffie, kranten, tijdschriften, kopieerapparatuur en andere faciliteiten zijn aanwezig. Uniek zijn de kosteloze digitale databanken, zoals De Krantenbank, het Financieel Dagblad en de Consumentenbond Online. Naast ongestoord kunnen werken, is het ontmoeten van gelijkgestemden en het delen van kennis een pré boven veel thuissituaties. Download de flyer

Elkaar stimuleren en ontmoeten

Vooral tijdens proefwerkweken en tentamenperiodes maken scholieren en studenten gebruik van de flexibele werkplekken in FlevoMeer Bibliotheek. Met geconcentreerde gezichten hangen ze gedisciplineerd boven hun leerstof. Overal waar het kan, worden eigen laptops of iPads aangesloten en gaan telefoons aan de lader. De bibliotheek is een werk -en verblijfplek met een verblijftijd, die gemiddeld veel hoger ligt dan in het verleden. Bovendien is het ook een prima plaats om af te spreken, elkaar te ontmoeten en gesprekken te voeren. Kijk bij de openingstijden wanneer uw flexplek geopend is.