Innovatiefonds Flevoland

Innovatie samen met de bibliotheek

Provincie Flevoland heeft een innovatiefonds ingesteld om de maatschappelijke relevantie van de bibliotheek te versterken. Het deel Partner projecten van dit fonds is bedoeld voor projecten van partijen (maatschappelijke organisaties, verenigingen en ondernemers) die kansen zien in innovatieve vormen van de samenwerking met de bibliotheek.

Op deze pagina vind je informatie hoe je een subsidieaanvraag hiervoor kunt indienen.

Save the date: Innovatiefestival

Op donderdagmiddag 23 juni aanstaande organiseren we het Innovatiefestival in Almere. Een middag vol innovatie binnen de bibliotheken in Flevoland. Ben je erbij? Meld je vast gratis aan, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt! Binnenkort delen we meer over het programma.

Ja, ik meld me aan

Criteria

Om voor een subsidie in aanmerking te komen moet het project voldoen aan de volgende subsidiecriteria:

1. Innovatie

Het moet bijdragen aan de innovatie van de bibliotheekfunctie

2. Maatschappelijke functie

Het bevorderen van de maatschappelijke functie van de bibliotheekfunctie

3. Samenwerking

Er moet sprake zijn van een samenwerkingsverband.

• Indienen tussen 1 mei en 31 mei bij Provincie Flevoland

Voor subsidieaanvragen die betrekking hebben op projecten met een startdatum in het najaar van het lopende jaar

1 maand voor de laatste inleverdatum dient de aanvraag met de regiomanager van de desbetreffende bibliotheek te zijn afgestemd

• Indienen tussen 1 september en 31 oktober bij Provincie Flevoland