Onze vestigingen zijn gesloten t/m 28 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

MAC3PARK

MAC³PARK is de grootste verhuurder van zakelijk vastgoed in Flevoland en biedt zijn huurders tal van mogelijkheden die de groei stimuleren of van nut zijn voor de bedrijfsvoering.

Denk daarbij aan netwerkmogelijkheden, flexibele contracten en zelfs toegang tot financiering. In dit kader past ook de samenwerking die MAC³PARK heeft met  FlevoMeer Bibliotheek. Makkelijke toegang tot informatie, kennis en advies draagt immers bij aan het vergroten van het zakelijk succes.”